• Yippie en zorgen

 • Yippie en zorgen!

  We kunnen weer “gewoon” trainen, “gewoon” trimlopen organiseren en “gewoon” de halve marathon uit gaan zetten. De versoepelingen zijn groot in een keer.

  Dat betekent, dat we als vereniging de ogen weer volledig op de toekomst kunnen richten, als er tenminste enkele zaken geregeld kunnen worden. Allereerst een trainer loopgroepen vinden, die de trainingen van de donderdagavond voor zijn of haar rekening kan nemen. Dat is al enige tijd een uitdaging om zo iemand te vinden. Ben jij daarin geïnteresseerd of weet je iemand die dat zou kunnen en willen doen? Laat het ons maar weten.

  Dan is er het bestuur. Momenteel bestaande uit 4 mensen die elk ongeveer 2 – 6 uur per maand aan de vereniging besteden, afhankelijk van hun taken en opdrachten en los van een aantal extra taken die ze incidenteel uitvoeren (Grenslaup Vosseven, Halve Marathon, Ledenadministratie). 3 Van deze 4 gaan om allerlei redenen stoppen bij de volgende ledenvergadering. Dat betekent, dat er minimaal 2 en liefst 4 nieuwe mensen gevonden dienen te worden om de vacatures op te vullen. Ook hier geldt: wil jij dat of weet je iemand, laat maar weten!

  De Grenslaup Vosseven – onze maandelijkse trimloop in Stramproy – wordt na de zomerpauze weer opgepakt in september. Om precies te zijn op 19 september, 10 uur, start op het lange pad achter bungalowpark Vosseven in Stramproy. Inschrijven bij Boshuis “Nieuw Vosseven” vanaf 09:00 u.

  De Halve van Ell staat gepland voor 28 november 2021. Zonder wijzigingen in de Coronamaatregelen kan die wedstrijd weer doorgaan. De commissie gaat er zich vanaf juli over buigen. Wil je hier hulp bij bieden, meld je dan ook maar aan.

  Blijkbaar heeft niemand nog aan een wedstrijd of zo deelgenomen dit weekend. Geen uitslagen dus, ook geen verdere nieuwtjes. Hopelijk volgende week meer.

  We zoeken ook nieuwe leden! Wil jij de Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl