• WEW

 • WEW!

  Spannend weekje achter de rug. Vooral Theo, onze hoofdtrainer. Hij belandde afgelopen donderdag in het ziekenhuis met hartproblemen. Zeer kundig en snel ingrijpen van artsen en chirurgen zorgde ervoor, dat hij de juiste behandelingen kreeg en inmiddels weer aan het aansterken is. Training geven zit er de komende tijd voor hem niet in. Eerst het eigen herstel! Theo, we wensen je goede beterschap en hopen je over enige tijd weer te mogen begroeten.

  Dan de getallenfout in het artikel van 2 weken terug. Niemand heeft het ontdekt! We gaan het ook niet verklappen! Zelf maar verder zoeken!

  Op hardloopgebied is er steeds meer te doen. Zo was er op zondag de Hema IJzerenman Loop in Weert. Dit keer meer weinig Grenslaupers aan de start. Marc Munnecom, Marcel van Aggel, Koen Custers, Maria Stienen, Kristel Evers en Leny Gilessen. Allemaal op de eigen afstand en in eigen tempo.

  De foto’s van deze loop zijn te zien via: https://photos.app.goo.gl/Hu3S1q9YJgJFAe8a7

  Dan nog een mededeling van andere orde, een vraag, verzoek. De voorbereidingen voor de 33e Halve van Ell zijn inmiddels in volle gang. De inschrijving gaat zeer binnenkort open. We zijn echter ook op zoek naar vrijwilligers van binnen en buiten de vereniging. Wil je ook eens vrijwilliger spelen en zijn bij onze vereniging, meld je dan via de link naar het aanmeldformulier aan.  Die link is DEZE. Je kunt ook naar onze website gaan en je aanmelden via de pagina van de halve marathon. We zoeken vooral verkeersregelaars (inzet daar is ongeveer 2 – 3 uur p.p.)

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, in het buitenland aan wedstrijden deel te gaan nemen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl