• Weert en zo.

 • Weert en zo.

  Daar is ie dan, de 2e helft van 2022. Corona weer enigszins in opkomst, maar gelukkig niet meer in de vorm van enkele maanden en langer geleden. Blijft echter oppassen. Naast he OLS – weten niet of daar ook Grenslaupers aan hebben deelgenomen – enkele grote festivals en startende vakanties was er ook een aantal hardloopevenementen. Belangrijkste voor de Grenslaupers, De IJzeren Man Loop in Weert. Ondanks alles toch maar 3 Grenslaupers en een Vriendin van de Grenslaupers erbij. Marcel van Aggel, 15,5 km in 1.18.52; Thijs van Pol 12 km in 59.40; Maria Stienen, 4 km in 44,52 en onze Vriendin Leny Gillessen 4 km in 45.20.

  En zo houdt dit verhaal al op. Verder is er niets te melden, behalve een vergadering van de commissie Halve Marathon die maandag 4 juli gehouden zal worden.  Daarna zullen de nodige meldingen over deze wedstrijd in november volgen.

  Ook is er op 7 juli een gastloop. Zie de website voor meer informatie.

  Heffen we het glas op een mooie vakantie.

  Het 6 weken gratis meetrainen geldt nog steeds en geldt altijd. Heeft al enkele nieuwe mensen opgeleverd, die in een probeerfase zitten. Wil jij ook gratis 6 weken meetrainen om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl