• Weer trainen en organiseren?

 • Weer trainen.

  In de voorbije weken is het trainen weer deels opgepakt. 1,5 meter uit elkaar, maximaal 4 deelnemers bij elkaar, de groepen ver uit elkaar, geen echter warming-up dicht bij elkaar, harder praten met elkaar, al iets meer contact met elkaar, alleen maar corona-nieuws delen met elkaar, nog niet in groep vergaderen met elkaar, het blijft allemaal nog een beetje raar!

  Vanuit de Atletiekunie wordt inmiddels bekeken of er in juni al cursussen of bijeenkomsten gehouden kunnen worden met een beperkt aantal personen op veilige afstand van elkaar. (Alweer elkaar!)

  Voor de vereniging zijn we in ieder geval op zoek naar een trainer en naar bestuursleden. Het eerste, omdat we daar al langer naar op zoek zijn. Dat laatste om enkele plekken die vrij komen op te vullen.

  Zou het gaan lukken om vanaf juni weer in groepsverband volledige trainingen te gaan houden in de open lucht???

  Volgende vraag is dan: “Kunnen we vanaf september weer de Grenslaup Vosseven gaan organiseren?

  Kunnen we in november de halve van Ell organiseren?

  Ook de Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl