• Wedstrijd/Trimloop

  • Wedstrijd/Trimloop!

    Op diverse plekken in Nederland en BelgiĆ« vonden dit weekend weer trimlopen en wedstrijden plaats. Veelal de eerste keer na de versoepelingen van de maatregelen m.b.t. Corona. Grenslaupers kunnen weer gaan kiezen waar ze hun conditie en snelheid kunnen testen. Zondagmorgen was voor het eerst sinds vele maanden weer de Hema IJzeren Man Loop in Weert. Geen hele grote groep Grenslaupers aan de start, maar wel de meest vertrouwde gezichten, Michel Hoeken, Maria Stienen, Marcel van Aggel, Toos Rademaekers, Wout Scheper, Thijs van Pol. Zij kozen voor de laatste keer uit de aangeboden afstanden van 3,5 t/m 17,5 km. Vanaf augustus zijn er nieuwe afstanden (ronden van 3,9 km en/of  5,95 km). Het was fijn om iedereen weer zo bezig te zien. De uitslagen zijn te vinden op www.uitslagen.nl, daarom geven we ze hier ook niet weer.

    Nu alles open aan het gaan is, is het ook te hopen, dat er meer mensen naar de trainingen komen. De dinsdagen zijn alweer redelijk tot goed bezet, de donderdagen kunnen nog wat meer aandacht krijgen!

    Is hardlopen ook jouw ding geworden tijdens de pandemie? Wil je daar in begeleid worden? Wil je beter, sneller worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom dan gewoon gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl