• We mogen weer bijna.

  • We mogen weer bijna.

    Ondanks Corona is er elke week wel iets te melden van de vereniging, ofschoon het meestal opvallend stil is wat trainingen en meldingen betreft. Soms komt er echter toch een bericht door, dat – hoewel eenvoudig – toch het vermelden waard is. Afgelopen week werd bekend, dat het buiten sporten in groepsverband tot een groepsgrootte van 30 personen wordt toegestaan vanaf 19 mei 2021. Dat houdt in, dat we vanaf die datum – mits 1,5 meter afstand wordt gehouden – weer met een grotere groep op de weg en in de bossen mogen trainen. Mooi om te horen en zien na ruim 1 jaar in kleine groepen of niet trainen. De (assistent)trainer(s) zullen blij zijn. Eindelijk weer meer sociaal contact, nieuwtjes uitwisselen, aan opbouw kunnen werken, kunnen ontmoeten, samen onderweg zijn naar een doel.

    Van Henny Offermanns en Wilma van Muijen kwam het bericht, dat ze donderdag 13 km getraind hadden en op de zondag 7 km. Geen foto gemaakt. Als dat niet is gebeurd, wordt de foto door de redactie gemaakt. Een afbeelding van hun training staat bij dit artikel.!!

    Ook de Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl