• Wat’s ke-beurt en wat ke-beurt er nog?

 • Sonja van Melick is begonnen aan de opleiding voor assistent-trainer. Ze gaat daarmee het trainersteam versterken. In de afgelopen week gaf ze haar eerste training onder het toeziend oog van de andere assistenten. De geslaagden van Go2Run waren daar ook al bij. Die trainen verder voor een 5 km eind juni. Geslaagde première voor Sonja in ieder geval!

  Ook wordt er hard gewerkt aan de presentatie van de vereniging op 11 juni aanstaande tijdens het Beursplein in Stramproy. Flyers, bemensing stand, promo-ideeën, van alles komt voorbij.

  Dan was er op 28 mei, Pinsterzondag, ook nog wat te lopen. De Bosrun in Heythuysen. Van de Grenslaupers alleen Maria Stienen en Leny Gillessen aan de start. Bij fraai zonnetje, lekker temperatuurtje en beetje wind, was het goed lopen. De Atletiekvereniging Leudal bestaat deze maand 50 jaar.

  De gastlopen lopen ook weer goed. Dinsdag 30 mei is de volgende. Iedereen mag deelnemen, ook niet-Grenslaupers. De start is om 19:30 u precies vanaf de parkeerplaats bij het gemeentehuis van Leudal, Leudalplein 1, Heythuysen. Er zijn 3 afstanden. Organisatie van deze gastloop is gedaan door Joop Brouwers en Henk Janssen.

  Dat was het weer.

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl