• Wat was dat dan? Waar is ie? Waar zijn ze bijna?

 • Wat was dat dan? Waar is ie? Waar zijn ze bijna?

  Goed gezien! 3 Vragen! Maar nu de antwoorden! Die zijn er namelijk ook.

  Wat was dat dan?

  Dat vroegen sommigen zich af toen ze bij de start/finish van de Grenslaup Vosseven ineens T-shirts in de bomen zagen hangen. Ze hadden niets aan de ogen. Een van de deelnemers aan de maandelijkse trimloop had namelijk bij het ontruimen van zijn woning de voorraad gekregen sport-T-shirts eens bekeken en het idee gekregen om ze geheel gratis weg te geven. Zodoende konden degenen die dat graag wilden er een meenemen. Wat over bleef na afloop, ging naar de Sponsorwinkel in Weert. Recycling ten top en goede doelen zijn er blij mee. Vraag 1 beantwoord.

  Waar is ie?

  In Canada! Wie? Roel Roumen. Hij heeft daar deelgenomen aan de Halve marathon van Calgary (dat was al 2 of 3 weken geleden). Nu toert hij en zijn familie nog wat rond door dit immense land en keert dan terug naar Nederland om weer gewoon aan het werk te gaan en naar de trainingen van De Grenslaupers te komen. Als er foto’s en berichten komen, gaan we die publiceren. Dat is het antwoord op vraag 2.

  Waar zijn ze?

  Deze vraag gaat over de Go2Runners die 4 weken geleden geslaagd zijn voor het beginnersdiploma hardlopen. Zij zijn al trainend onderweg naar de Singelloop in Weert die op vrijdag 30 juni gepland staat. Ze gaan daar voor de eerste keer een 5 km run doen. Ook daarin slagen ze, dat weten we nu al vrijwel zeker. Dat was dus het antwoord op vraag 3.

  Daarmee is het verhaal van deze week niet helemaal af. Er werd bij de enorme warmte en luchtvochtigheid nog stevig getraind, zover dat mogelijk was. Zondag 18 mei  was daarbij ook nog de Grenslaup Vosseven. Er werd door de meesten minder lang gelopen vanwege de vochtige lucht en de temperatuur. Ook zag menigeen uit naar de verloting van diverse prijzen en de 2 hoofdprijzen van € 50,00 aan waardebonnen van Boshuis ‘Nieuw Vosseven’. Die laatste 2 prijzen gingen naar België en Eindhoven.

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, in het buitenland aan wedstrijden deel te gaan nemen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl