• Wat is er nog te lopen?

  • Heel veel is het antwoord. In groepsverband zeker nog niet, omdat je maar maximaal met 2 bij elkaar mag lopen, fietsen, wandelen en meer. Individueel wel. Je mag alleen de straat op, de bossen in, de heide op, de modder in, tegen de heuvels omhoog of omlaag rennen, heel hard lopen, heel langzaam lopen, met muziek op lopen, in volledige stilte lopen, met aanwijzingen in de oortjes lopen, telefonerend lopen, kortom, lopen zoals je wilt, als het maar alleen is.

    Gelukkig is het eens wat kouder geworden, is er een heel klein beetje sneeuw gevallen en ziet de natuur er heel even een beetje anders uit. Dat helpt ook. Hardlopen is so wie so het hoofd leegmaken.

    Tot en met 9 februari – en mogelijk nog veel langer – zullen we ons op deze manier bezig moeten houden op hardloopgebied. Mocht er een avondklok bij komen, dan kunnen er – tenminste in de avond en nacht – alleen maar rondjes om de tafel gelopen worden. Positieve daarbij is: …. Bij 100 rondjes zit je al aan ongeveer 500 meter! Toch maar bankstel en meer meubelstukken in de ronden meenemen.

    Beleef – zo gauw alle beperkingen opgeheven zijn - het samen trainen, het samen lopen, het samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen!