• Warm (alweer), hacks, pech, Leudal Bosrun

 • Warm (alweer), hacks, pech, Leudal Bosrun

  Random artikel deze week. Op zaterdag kwamen bij de redactie een aantal messenger berichten binnen, waarin zogenaamd leuke foto’s of video’s van de redacteur te zien zouden zijn. Bleek, dat bij aantal Grenslaupers en ook een aantal niet-Grenslaupers accounts van Messenger en Facebook ‘gehackt’ waren. Verwijderen is dan de enige goede optie in zo’n geval. De ‘gehackten’ zullen wachtwoorden aan moeten passen en eventueel een 2-staps verificatie in moeten stellen om dit te voorkomen.

  Was het begin van de week erg warm, heet zelfs. Later werd het even minder, maar op de zaterdag en zondag was het weer bloedje heet, 30 graden zelfs weer. Eigenlijk geen goed loopweer, maar er werd wél gelopen. In Heythuysen op zondagmorgen, de 4e Leudal Bosrun. Gratis, leuk parcours, afwisselende omgeving, kleinschalig en gezellig. Maria Stienen erbij, samen met Leny Gillessen én Joop Brouwers. De dames liepen 1 ronde en Joop ging voor 2 (ronden wel te verstaan)

  Bij aanvang van de Bosrun kwam de melding, dat de auto van Leny Gillessen een beetje averij had opgelopen doordat een andere auto en zonder het te merken even langs geschuurd was. Partijen bekend, afhandeling loopt.

  En dan nog ad random de GASTLOPEN van de Grenslaupers. Kijk op de website waar, wanneer, hoe laat ze zijn en door wie ze uitgezet zijn. Ze staan voor iedereen open. Kom dus gezellig meelopen of wandelen.

  Verder weinig Grenslaupers-activiteit dit weekend.

  Het 6 weken gratis meetrainen geldt nog steeds en geldt altijd. Heeft al enkele nieuwe mensen opgeleverd, die in een probeerfase zitten. Wil jij ook gratis 6 weken meetrainen om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl