• Wandelen, hardlopen, warmte?

  • Wandelen, hardlopen, warmte?

    Bij het schrijven van dit artikel gaat het in de media – daar horen wij ook een beetje bij - voortdurend over de aankomende warmte. Vooral de hitte die op dinsdag 19 en woensdag 20 juli onze contreien zal teisteren. We hebben er een gastloop voor afgelast, terwijl de ‘normale’ training op dit moment nog gepland staat. Het staat in ieder geval vast: Het wordt warm! Of dat nog gevolgen heeft voor de dinsdagtraining zien we nog. Devies is in ieder geval, luchtige kleding, uit de zon blijven, veel water drinken en niet op het heetst van de dag gaan sporten of intensief lichamelijk bezig zijn.

    Maria Stienen zocht een alternatief voor die warmte. Deelname aan de 4-Daagse van Nijmegen zit er voor haar niet in. Toch wilde ze wel gladiolen! Wat doe je dan? Je maakt een ferme wandeling, zorgt ervoor dat die voorbij een gladiolenveld voert en laat je dan in beeld brengen bij die gladiolen. Haar eigen “posa gladiolo” in plaats van een finish op de ‘Via Gladiola”.

    Het 6 weken gratis meetrainen geldt nog steeds en geldt altijd. Heeft al enkele nieuwe mensen opgeleverd, die in een probeerfase zitten. Wil jij ook gratis 6 weken meetrainen om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl