• Waar was iedereen?

 • Waar was iedereen?

   Zoektocht

  Het was even zoeken dit weekend, maar er is weinig gevonden. Gezocht naar Grenslaupers, die ergens aan het lopen waren of zijn geweest. Dat was er uiteindelijk maar 1. 1 inderdaad!

  Michel Hoeken. Hij is vaste deelnemer aan het Gemeentelijk Bosloopcriterium, dat al vele jaren in de Belgische grensgemeenten gehouden wordt. Op deze zondag was hij te vinden in Opoeteren. Daar was een mooi parcours met niet teveel en te hoge heuveltjes uitgezet. Toch moeilijk te begaan, omdat het zoveel geregend heeft in de voorbije dagen. 9 km in 54:36 door en in het Bergerven en de Schootsheide. Je moet het maar doen.

   Verder hebben we van niemand bericht gehad, niemand gevonden die ergens heeft gelopen. Wél mensen die achter de laptop of tablet zaten om werkzaamheden te verrichten voor de 33e Halve van Ell. Ook dat is sporten!

   Wél waren een aantal mensen bezig met het bezorgen van de hinderfolders langs de route van de Halve Marathon. Zo kun je de zondag ook invullen! Alvast bedankt allemaal!

   De 33e Halve van Ell

  De inschrijving loopt nog steeds. Toch weer veel mensen die de 26e november een wedstrijdrondje willen maken. De werklijstensamenstelling is bijna gereed. De verkeersregelaars weer bijna allemaal ingedeeld.

  Wil je graag deelnemen? Schrijf dan snel in via de inschrijfpagina

  T/m 19 november 23:59 tegen laag tarief, vanaf 20 november tot uiterlijk 24 november 23:59 u. een toeslag op het inschrijfgeld. Er is geen na-inschrijving mogelijk op de dag zelf.

   Lid worden van het Grenslaupersvolkje?

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, internationaal te worden, in het buitenland aan wedstrijden deel gaan nemen, trails lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl