• Vrijheidsvuur

  • Vrijheidsvuur

    Deze keer maar 1 melding, het vrijheidsvuur. In de maand september 1944 is een groot gedeelte van Zuid-Nederland bevrijd. Daardoor vinden er diverse herdenkingen plaats. Zo werd vanuit Deurne het bevrijdingsvuur naar Nederweert gebracht. Dat gebeurt door hardlopers die in estafettevorm het vuur van de ene naar de andere plek meenemen. Afsluitend was er op de Platte Peeldijk een korte ceremonie. 4 Grenslaupers waren erbij, Helmi Truijen, Henk Janssen, Hans Truijen en Hans Nievergeld. Hiermee werd de herinnering levend gehouden, dat de bevrijding van dit deel van Nederland 78 jaar geleden plaatsvond.

    Wil je deel gaan nemen aan de 32e Halve van Ell? Schrijf dan alvast in. Er is alleen voorinschrijving, geen na-inschrijving op de dag zelf. Wél is er een beperkte online-na-inschrijving gedurende 4 dagen (21 t/m 24 november). Voor verdere info kijk op https://www.degrenslaupers.nl/halve-van-ell.

    Ook in zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl