• Voorjaar, plaatjes, gemis ....

 • Mooi weer. Er op uit. Corona-regels in acht nemen. Veel mensen onderweg.

  Een oproep in de Grenslaupers-app – net als vorige week – leverde enkele mooie plaatjes op. Grenslaupers trainen, blijven trainen, maar kunnen niet samen trainen. Theo Halfers stuurde een mooie foto met als bijschrift: “De trainers van de Grenslaupers hopen dat we weer snel samen kunnen gaan lopen. 🙏🏃‍♂️🙏”. Laten we hopen dat dat inderdaad weer snel kan. Met slechts 2 mensen trainen, samen lopen, geeft geen voldoening en komt niet in de buurt van de sociale gedachten-gang van de Grenslaupers, waar SAMEN het motto is.

  Erik Houben – hij was de trainer van de Grenslaupers, maar is er nu ook nog nauw bij betrokken – traint op de meest uiteenlopende plekken in de regio en verdere omtrekken. Voor de zondagochtend had hij een 22 km trail op de Strabrechtse Heide gepland. Hij leverde een landschapsopname die een prachtige sfeer weergeeft. Oproep om hardloop-of wandelschoenen aan te trekken en er ook op uit te gaan. Hij gebruikt de website https://www.klikprintenwandel.nl/ om de routes te vinden. Doe er je voordeel mee.

  Meerdere Grenslaupers waren – niet hardlopend – in het Leudal te vinden. Martin Strijbos, Wilma van Muijen en Jos Smeets. Een langere wandeling door het ongekend mooie natuurgebied hadden ze gepland. Daarbij kwam toch een ontmoeting tot stand. Een 4e Grenslauper (Joop Brouwers) was ook met een groepje aan de wandel. Op eenzame hoogte boven op het plateau van de Zelsterbeek kwamen de groepen bij elkaar!

   

  Beleef – zo gauw alle beperkingen opgeheven zijn – de Grenslaupers. Het samen trainen, het samen lopen, het samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via secretariaat@degrenslaupers.nl