• Verschillen

 • Verschillen.

  Verschillen zijn er de hele week en ook in het weekend geweest. Lage temperaturen, hogere temperaturen, hele lage temperaturen (zelfs beetje vorst aan de grond), hele hoge temperaturen, hoge luchtvochtigheid. Zwoel weer, wat wil je nog meer?

  Trainen onder deze omstandigheden is soms moeilijk. Vooral als de temperaturen en de luchtvochtigheid hoog zijn.

  Ion de voorbije week is eer weer volop getraind. Goed op afstand, groepen van 4 en verschillende tempogroepen. Heeft geen problemen opgeleverd. Iedereen let goed op verschijnselen die met besmetting met Covid te maken kunnen hebben. Veiligheid voorop!

  Deze week geen foto’s van hardlopende Grenslaupers sontvangen. Wél van een Grenslaupers die andere stappen is gaan zetten, Rik Elschott. Hij trad in het huwelijk met zijn geliefde Simone. We wensen hun beide veel geluk en een fijne toekomst.

  Ook de Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl