• Vergeten, Amsterdam, Grenslaup Vosseven

  • Vergeten, Amsterdam, Grenslaup Vosseven

    Vorige week hebben we verslag gedaan van de Eindhoven Marathon. Daarbij hebben de Hans Nievergeld uit het oog verloren. Hij nam daar in het kader van de voorbereidingen op de Rotterdam Marathon aan de 21 km deel (1:48). Daarnaast voegde hij zelf nog 14 km aan die afstand toe om de 35 km te halen. Chapeau! Daarmee was dat ook gelijk de laatste lange afstand vóór de marathon. De rustweken van hem zijn begonnen.

    Amsterdam was de 3e in de reeks marathons in oktober. Koen Custers was erbij. Niet om de hele afstand voor zijn rekening te nemen, maar ‘slechts’ de helft. Die 21,1 km legde hij af in 1:52.

    Dan was er ook nog de Grenslaup Vosseven, de maandelijkse trimloop in de bossen achter het bungalowpark Vosseven en het Boshuis ’Nieuw Vosseven’. Selecte groep aan de start om in de beschikbare tijd de zelf gekozen rondjes af te leggen in eigen tempo. Hier waren Henny Offermanns, Wilma van Muijen, Sonja van Melick, Vera van Melick en Marcel van Aggel bij. Die laatste snelde na afloop gauw naar huis om naar de reportage van de Amsterdam-marathon te gaan kijken waaraan zijn tweeling-broer en schoonzus deelnamen.

    6 weken gratis meetrainen bij de Grenslaupers? Wil je beter, sneller, gedrevener, (nog) gemotiveerder worden? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl