• Van einde naar begin

 • Van einde naar begin

   

  2023

  We kijken heel even terug naar 2023. Een jaar waarin weer alles kon en mocht na de Covid-pandemie. Grenslaupers trainden weer volop, gingen naar wedstrijden en trimlopen. Alles mocht weer georganiseerd worden, de Grenslaup Vosseven en de Halve van Ell. Bezuinigingen werden doorgevoerd om de vereniging financieel heel gezond te houden. Een beginnen met hardlopen project (Go-to-Run) werd opgezet en opgestart, maar moest helaas afgelast worden, omdat de grote motor achter het trainingsproject door hartproblemen geruime tijd uit de running was. Gelukkig is hij zover opgeknapt, dat hij weer flink aan het bewegen is om zijn conditie terug te krijgen en op peil te houden.

  De trainersgroep deed voortreffelijk werk. Zij zijn de turbine van de vereniging.

  De 33e Halve van Ell was een groot succes, mede door maar vooral dankzij de vele vrijwilligers die beschikbaar waren.

  Het bestuur groeide niet aan, maar werd ook niet kleiner. Zij namen alle moeilijke besluiten in 2023 (ook de gemakkelijke natuurlijk!).

  De organisatiegroep van de Grenslaup Vosseven verrichtte 10 keer prachtig werk. Ook hier dankzij veel vrijwilligers.

  We kijken tevreden terug op 2023 (is toch wat langer stukje geworden dan bedoeld)….

   

  2024

  We gaan der weer voor.

  Trainen.

  Go to Run.

  Grenslaup Vosseven

  De Halve van Ell

  Ledenwerving

  Plezier maken

  Vrijwilligers bezig houden

  Leden laten (hard)lopen

  Vooral sportief en sociaal bezig zijn!

   

  Silvester Gastloop

  De presentjes stonden op 31 december klaar. Met de Silvester Gastloop wordt het jaar afgesloten. Een moment om sportief bezig te zijn, social contact te verstevigen en de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in het voorbije jaar.

  Een groot aantal deelnemers mochten we verwelkomen. Na terugkomst bij Boshuis ‘Nieuw Vosseven’ was het gezellig en werd er veel ge-, be- en na-gesproken.

   

  We wensen iedereen een fijne, rustige, vreedzame, sportieve, gezonde jaarwisseling van 2023 naar 2024 toe!

   

  Lid worden van het Grenslaupersvolkje?

  Dat kan in 2023 (bij het verschijnen van dit artikeltje) nog slechts enkele uren. In 2024 is daar meer tijd voor, zelfs 1 dag meer dan in andere jaren. Totaal: 8784 uur. Tijd genoeg dus!

  Wil je ook bij een al bijna 30 jaar bestaande vereniging komen? Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, internationaal te worden, in het buitenland aan wedstrijden deel gaan nemen, trails lopen, aan trimlopen deelnemen, een alternatieve sport uitoefenen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Wil je je netwerk uitbreiden, gezellig met andere praten (niet óp de telefoon zitten!)? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl