• Trails, aankomend nieuws en een trimloop

 • Trails, aankomend nieuws en een trimloop

  De Grenslaupers variëren in leeftijd. De jongsten zijn in de 20 en de oudsten een eind in de 70. Zegt wat over de vereniging. Voor elke leeftijd wat wils. Voor alle leeftijden interessant.

  Zo liep op zaterdag 4 februari Michel Hoeken (73) een trail in het Belgische Dilsen-Stokkem, de Bergerven trail. Michel koos de 12,1 km. Steile heuvels, nog steilere afdalingen, modder, smalle glibberige paden en in totaal 350 hoogtemeters over die afstand. Hij deed het in 1.26.10. Chapeau!

  Op zondag was de 10e editie van de Hivernal Trail. Een 50 en een 60 plusser Grenslauper aan de start. Hans Nievergeld en Henk Janssen. 595 hoogtemeters in de 21 km afstand, prachtige uitzichten over Limburgse (mijnverleden)landschap en pittige modderige, glibberige paden inclusief de trappen in Landgraaf! Voor beiden echter een genot om deel te nemen.

  Voor degenen die willen starten met hardlopen en dit bericht lezen, blijf ons volgen in de komende weken. Er komt nieuws aan over een beginnersgroep.

  Weert had de maandelijkse trimloop. Marcel van Aggel, Maria Stienen, Leny Gillessen, Sonja van Melick, Michel Hoeken (om uit te lopen), Marc Munnecom, Hans Truijen, Helmi Truijen, Johan Hartjes en Thijs van Pol aan de start. Ieder zijn eigen gekozen afstand en tempo. Veel wind over het parcours.

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl