• Trailrun Leudal en regen…

  • Trailrun Leudal en regen…

    Vroeg in de zondagochtend was het droog. Niks neerslag! Op de planning voor vandaag: De Trailrun Leudal om 09:00 u. vanaf De Busjop in Heythuysen. 13 of 21 km. Niet tot op de meter precies, maar bij benadering. Zand, modder (voor zover er natte delen in het parcours zaten), kleinere en grotere heuvels, soms stukje verharde weg, boomstronken, boomstammen (soms over een pad), 3 beken, bruggetjes, hoogteverschillen. Aan de start, Joop Brouwers, Marcel van Aggel, Henk Janssen, Hans Nievergeld en Erik Houben de oud-trainer van de vereniging, naast nog een heleboel andere bekenden en minder of zelfs onbekenden.

    De laatste 4 voor de grote afstand. Voor Joop een test of de kortere afstand goed afgelegd kon worden. Allemaal geslaagd! Hele parcours werd onder droge omstandigheden afgelegd. Alleen de allerlaatste deelnemers werden nat, heel nat. Na de middag viel het namelijk bij tijd en wijle met bakken uit de hemel.

    Een prachtige, goed georganiseerde, sfeervolle en sportieve editie van deze mooie trailrun door het prachtige Leudal. Chapeau voor de organisatiegroep.

    Het 6 weken gratis meetrainen werkt aanstekelijk. Heeft al enkele nieuwe mensen opgeleverd, die in een probeerfase zitten. Wil jij ook gratis 6 weken meetrainen om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl