• Teutenbosloopcriterium, beginnen met hardlopen en feestjes.

 • Teutenbosloopcriterium, beginnen met hardlopen en feestjes.

  Er zijn leden die al jarenlang bij de Grenslaupers zijn en aan allerlei wedstrijden en trimlopen deelnemen. Michel Hoeken is er daar één van. 75 inmiddels en geen 73, zoals we vorige week meldden! Hij is fervent deelnemer aan bosloopcriteria in de Belgische Grensstreek. Het Teuten-Bosloop-Criterium is er één van. Wat Teuten waren hebben we eerder een bericht aan gewijd. Zondag 12 februari was de bosloop in Pelt (Holheide). Michel liep 9 km in 56 minuten en 34 seconden. Mooi resultaat op een pittig parcours.

  Binnenkort gaan we van start met een beginnersgroep die we in 8 weken tijd van 0 naar 3 km hardlopen gaan trainen. En daarna misschien nog naar meer. Wil je deelnemen? Meld je alvast via info@degrenslaupers.nl en laat je naam, mailadres en telefoonnummer even achter, zodat we je tijdig kunnen informeren.

  Hardlopen is altijd een feestje. Heeft niet zoveel met snelheid, als wel beleving te maken. Enkele jaren geleden brachten we dat in beeld. Bewegen, samen, groep, grenzen verleggen, sportprestatie neerzetten, feestje toch?

  Aanstaande zondag een ander feestje, de Grenslaup Vosseven in Stramproy. Daarna door naar het volgende feestje, Vastelaovend of Carnaval, hoe je het ook noemt.

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl