• ’t Zit er op!

 • ’t Zit er op!

   

  Dit zinnetje kan in dit weekend 2-ledig uitgelegd worden.

  Allereerst de 33e Halve van Ell. Die zit er – op het moment van het schrijven van dit verhaal - weer op. In totaal 63 vrijwilligers zorgden ervoor, dat alles op rolletjes – sorry, hardloopschoentjes – verliep. Maakte niet uit of je voor de 21, de 8 of de 13 km gekozen had. Het was weer een hardloopfeestje in Ell. Ruim 400 deelnemers aan de start. Na de binnenkomst van de laatste deelnemer kon met een gerust hart gezegd worden: “ ’t Zit er op!” Organisatorisch, qua veiligheid, qua parcours, qua catering, qua tijdregistratie en meer. ’t Was weer een feestje. Volgend jaar editie 34!

   

  ’t Zinnetje kan in enkele gevallen ook nog op een andere manier uitgelegd worden. De organisatiegroep was in de voorbije jaren diverse keren aan wijziging onderhevig. Mensen kwamen erbij maar verlieten om allerlei redenen de commissie weer. Echter 2 mensen bleven de groep trouw, Peter Stultiëns en Henk Rademaekers. De eerste heeft te kennen gegeven de komende tijd af te gaan bouwen. De tweede – Henk Rademaekers – gaat de groep organisatoren definitief verlaten. (Ofschoon… ) Na vele jaren – wij en hij weten niet eens hoeveel, maar meer dan 15 in ieder geval – kiest hij voor meer rust, meer vrijheid en meer vrije tijd. Een van de trouwste vrijwilligers kon dus na afloop van de 33e editie zeggen: “ ’t Zit er op!”

  Vanuit de commissie werden dankwoorden gesproken en ontving Henk een presentje! Op mensen zoals hij, kan een vereniging bogen. Van mensen zoals hij moeten verenigingen het hebben Vrijwilligers die er voor gaan om de vereniging te helpen voortbestaan. Henk: “Dank je wel! Dank je wel!”

   

  Lid worden van het Grenslaupersvolkje?

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, internationaal te worden, in het buitenland aan wedstrijden deel gaan nemen, trails lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl