• SuperHalfs én nog een criterium

 • SuperHalfs én nog een criterium

  Op hardloopgebied zijn er nogal wat uitdagingen. Één daarvan is de serie Superhalfs. 5 Halve Marathons - Lissabon, Praag, Kopenhagen, Cardiff, Valencia – die elk afzonderlijk de moeite waard zijn om aan deel te nemen. Mooie steden, leuke parcoursen, veel deelnemers, gezellig sfeer. Voor deze serie kun je een voucher aanvragen waarmee je aangeeft deze 5 wedstrijden binnen 36 maanden te lopen. Marc Munnecom heeft dat gedaan. Hij is op dit moment één van de Grenslaupers die op zoek is gegaan naar een aantal hardloop-uitdagingen en - doelen die hij aan een soort bucketlist wil afvinken.

  Het verslag, zoals Marc dat zelf stuurde:

  ´Race day! SuperHalfs is on the way! Yes vandaag is voor mij de Superhalfs gestart, en we zijn meteen begonnen in de adembenemende stad Lissabon. De start was op de look-a-like brug van San Francisco, namelijk de Golden Gate bridge. Over een lengte van 2,2Km naar de andere kant om vervolgens in rap tempo 65m te dalen om verder te lopen. Niet heel spectaculair maar over een vlakke weg langs de kust, om te eindigen in het capitool!

  Een hele mooie start! Maar door de hoge luchtvochtigheid en toch veel warmte begon het vanaf km14 allemaal niet meer zo soepel te lopen, ben ik teruggeschakeld naar een behapbaar tempo en daar de race mee uitgelopen, uiteindelijk gefinisht in een tijd van 1:53:??”

  Kopenhagen wordt in september zijn volgende Superhalfs uitdaging.

  Michel Hoeken neemt ook deel aan een criterium. Het Teutenloopcriterium. Deze keer in Kerkhoven in de buurt van Lommel. 9 km door de bossen over modderpaden en over heuveltjes.

  De eerste aanmeldingen voor Go2Run zijn inmiddels binnen. Het gaat door. Wil je er nog bij zijn, meld je dan nog aan via https://www.degrenslaupers.nl/go2run-beginnen-met-hardlopen

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl