• Stramproy, Ell, Rotterdam, Deurne?

 • Stramproy, Ell, Rotterdam, Deurne?

  LG De Grenslaupers is officieel gevestigd in Stramproy. De naam is daaraan ook ontleend, het grensgebied tussen België en Nederland, maar ook andere grenzen, Duitsland, Macedonië, Noorwegen. Dat zijn landen waar ook ooit leden vandaan kwamen of nog komen. Een internationale vereniging dus!

  Ell. Daar wordt jaarlijks en dus ook weer in 2022 de Halve van Ell georganiseerd. Een wedstrijd over 21,1 km door de kernen van Ell, Haler, Hunsel, Ittervoort, Neeritter. 27 november is het tijd voor de 32e editie daarvan.

  Rotterdam staat dit weekend in de  spotlight, omdat twee van onze leden, Henk Janssen en Vera Coenen er deelnamen aan de marathon. Ondanks de 2 ‘hazen’ van Atletiek Leudal (Har Boonen en Guus Laeven) en onder het toezicht van enkele familieleden, finishte Henk Janssen helaas niet. De benen lieten het afweten. Bij 31 km moest hij de wedstrijd verlaten. Mogelijk nieuwe kansen bij een andere marathon in één van de komende weken. Vera wist in 4 uur en 3 minuten te finishen op de Coolsingel, gesupport door haar vriend en ouders. Prachtige prestaties van beide deelnemers!

  Wijnand Willems zette in de halve marathon van Helmond een fraaie tijd neer van 1:37:06. Ruim 1½ minuut sneller dan 2 weken geleden in de Stevensloop in Nijmegen. Hij gaat zich op halve marathons toeleggen. Of wil hij later toch meer?

  Deurne? Jawel, dat is de plaats, waar 23 april het trainers-examen van Theo Halfers gaat plaatsvinden. Hij gaat dan slagen (daar gaan we van uit) voor het diploma trainer loopgroepen. We zijn er bij!

  Bij de Grenslaupers mag je gratis 6 weken meetrainen om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen.

  Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl