• Stramproy, Ell en de rubriek GEZOCHT!

 • Stramproy, Ell en de rubriek GEZOCHT!

  Vanaf 26 juni – jazeker, dat is al over enkele dagen – en in de dagen en weken daarna, mag steeds meer op het gebied van sporten, wedstrijden en evenementen organiseren. Op enkele basisregels na, worden de maatregelen met betrekking tot Covid-19 geschrapt. Dat betekent, dat de totale groep Grenslaupers, de daarbij behorende vrijwilligersgroep en een heleboel sympathisanten rondom de vereniging weer actief kunnen worden, kunnen gaan sporten zonder veel beperkingen en ook weer kunnen gaan organiseren.

  Vanaf september zal dat de Grenslaup Vosseven worden. Elke 3e zondag van de maand nabij ’t Vosseven in Stramproy. Te beginnen op zondag 19 september 2021, 10 uur. Volg het nieuws in de media!

  De organisatiegroep van de Halve Marathon heeft al aangegeven, dat er gekeken gaat worden naar de organisatie en uitvoering van de 32e Halve van Ell op zondag 28 november 2021.

  Inmiddels zijn de hardlopers van de vereniging alweer in training, 2 keer per week op de weg of in het bos. Onder leiding van Julija, de assistent-trainers Henk, Theo en Anouk en de AV Weert trainers hulpgroep bestaande uit Michel, Erik, Piet,  Karl-Heinz is er in de Corona-periode – zover dat mogelijk en haalbaar was – nog getraind in beperkte groepen en groepjes. Hulde gaat naar deze volhouders, die wekelijks, of zo vaak als nodig, iets bedachten om de groep trainings-technisch draaiende te houden.

  Vanuit Zweden ontvingen we een mooie foto van Vriend van de Grenslaupers Marko Greijmans met zijn zoontje Tyr. Aan het oranje shirt te zien, is hij de Zweden aan het leren wat voetballen is. Zou hij het zelf weten? Zouden de Zweden hem geloven? Vem vet?

  Gezocht. Inderdaad we zoeken mensen.

  Allereerst een Trainer Loopgroepen 3 voor de donderdagavond. Wil je dit worden? Meld je dan even via mail, telefoon of app.

  We zoeken ook 2 à 3 bestuursleden (minimaal dit aantal) om het huidige bestuur te gaan vervangen/aanvullen. Diverse mensen in het bestuur gaan hun bestuurstaken neerleggen om verschillende redenen. Wil jij de vereniging mee gaan besturen? Laat het even weten!

  We zoeken ook nieuwe leden! Wil jij de Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl