• Stilstaan, vooruitgaan, nog even te gaan én …..

 • Stilstaan, vooruitgaan, nog even te gaan én …..

  Stilstaan

  Dat doen we deze week bij het overlijden van Thieu Stienen, de man van Maria Stienen. Enkele uren na de plaatsing van het vorige artikel overleed hij in de gezegende leeftijd van 82 jaar. Afgelopen vrijdag was zijn uitvaartdienst. Een mooi afscheid van een bijzondere man. We wensen de familie veel sterkte toe.

  Vooruitgaan

  Dat doe je met hardlopen. Dat doe je als vereniging als er nieuwe mensen bij komen. Dat doe je als je goed traint en jezelf doelen stelt. De Grenslaupers doen dat. Jij ook?

  Nog even te gaan

  Is het tot de 32e Halve van Ell. De voorbereidingen verlopen voorspoedig. Er is een nieuw parcours ontwikkeld, er zijn andere kleedlokalen, de tijdregistratie gaat door Chiptiming gebeuren, de eindherinnering is ook een andere dan andere jaren, de parcoursen van 8 en 12,5 km zijn wat langer geworden, doordat er lussen zijn bijgekomen. Er is geen na-inschrijving op de dag zelf. Heel belangrijk ook: we hebben al 48 vrijwilligers die beschikbaar zijn. We kunnen er nog gebruiken! Meld je even aan via halvemarathon@degrenslaupers.nl.

  Én..

  Er was ook de Leudalloop in Heythuysen. Net als bij de Grenslaup Vosseven geen tijdregistratie en uitslagen meer. Alleen lekker lopen over 1 t/m 5 rondjes op een geaccidenteerd, afwisselend parcours. Maria Stienen, Leny Gillessen en Marcel van Aggel waren erbij.

  Én..

  De 32 Halve van Ell komt er aan. Inschrijven kan via

  https://inschrijven.nl/form/2022112716360-nl. Info via www.degrrenslaupers.nl.

  Én..

  Wil je ook bij zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl