• Soms meer, soms minder.

  • Soms meer, soms minder.

    Vorige week veel, goed en bijzonder nieuws. Dit weekend moeten we het met minder doen. Dat is eigenlijk ook een vast gegeven. Na een piek volgt meestal een kort dal.

    De beide dames die vorig weekend in Connemara liepen  zijn uit Ierland teruggekeerd – mogen we aannemen – en bezinnen zich nu op een volgend avontuur op hardloopgebied. Een trail? Een andere buitenlandse wedstrijd? We zullen het gauw genoeg weten. Ze zijn trouwens naast Helmi en Hans Truijen en Jos Smeets de enige Grenslaupers die Ierland uitkozen om hard te lopen.

    Weert was dit weekend het doel voor 5 Grenslaupers. De HEMA IJzeren Man Loop. Maria Stienen legde 4 km af, Toos Rademaekers en Wout Scheper 7,5 km, Thijs van Pol 12 km en afstandstopper was Marcel van Aggel met 15,5 km.

    Het 6 weken gratis meetrainen werkt aanstekelijk. Heeft al enkele nieuwe mensen opgeleverd, die in een probeerfase zitten. Wil jij ook gratis 6 weken meetrainen om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl