• Sneeuw, kou, hardlopen.

  • Ineens was ’t er, de vrieskou, de sneeuw, de wind. Door de media aangejaagd en veel onder de aandacht gebracht. Treinen, bussen reden niet meer of maar heel weinig. Autoverkeer werd ontmoedigd. Fietsen nagenoeg onmogelijk (op mountainbiken na), wandelen met aangepast schoeisel en flink ingepakt. En hardlopen dan? Ja dat gaat ook met dit soort weersomstandigheden. Wel met aantal zaken rekening houden. Zorg voor goed schoeisel (bij voorkeur trail-schoenen) dat tegen sneeuw en kou kan en ervoor zorgt, dat je niet wegglijdt.

    Trek meerdere laagjes kleding over elkaar aan. Bescherm je hoofd met een buff of muts, goede hardloophandschoenen en lange loopbroek of thermobroek. Dan is hardlopen geen probleem. Blijf na een hardloopsessie ook niet te lang buiten staan. Door zweten, wind en lage temperatuur koel je te snel af.

    Door de verlenging van de lock-down is hardlopen in groepen nog niet mogelijk. Binnen de vereniging is een idee geopperd om toch weer een sociaal contactmoment te creëren. Daarover op enig moment meer.

     

    Beleef – zo gauw alle beperkingen opgeheven zijn - het samen trainen, het samen lopen, het samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196