• Singels, regen, trainen

  • Singels, regen, trainen

    Vorig jaar afgelast, in het voorjaar van 2021 gepland, maar verschoven, de Singelloop in Weert. Vele jaren een wedstrijd in het kader van het Middenlimburgs Avondloopcriterium, nu weer – net als alle andere wedstrijden – een los evenement. 1 oktober vond ie weer plaats onder Corona-regelgeving. Zoals altijd Grenslaupers aan de start. Nicole Timmermans op de 5 km en Marcel van Aggel, Thijs van Pol, Hans Truijen en Helmi Truijen op de 10 km. Goed om te zien, dat ze weer goede tijden neer konden zetten.

    Het weekend van de Singelloop stond in het teken van regen, veel regen, herfstachtig weer, stormachtig. Koel genoeg om hard te lopen, maar regen genoeg om heel nat te worden. Voor sommige Grenslaupers goed, want ze hadden in het kader van de voorbereidingen op enkele marathons die er aan komen nog lange tot zeer lange afstanden af te leggen. Daar moet je geen hoge temperaturen bij hebben.

    6 weken gratis meetrainen bij de Grenslaupers? Wil je beter, sneller, gedrevener, (nog) gemotiveerder worden? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl

    Foto bij artikel: Otto Plantema.