• Regenboog, vastelaovend, sneeuw, geel-zwart….

 • Regenboog, vastelaovend, sneeuw, geel-zwart….

  Niets te lopen

  Er waren wel enkele trimlopen en wedstrijden dit weekend, maar de Grenslaupers bleven niet te lang buiten. Beetje regen, beetje sneeuw, beetje glad, beetje carnaval, beetje verkouden, beetje wat anders te doen.

  Dit alles zorgt ervoor, dat we voortdurend wisselen en kiezen tussen

  Kleuren

  De kleuren van de regenboog die misschien even te zien is na alweer een bui. Of de kleuren van de regenboog die staan voor diversiteit. Bij de Grenslaupers hoort iedereen erbij van welke kleur iemand ook is.

  De kleuren van Vastelaovend, rood, geel, groen. We wachten af of er een prins of prinses onder de leden is. Zou het eigenlijk al bekend moeten zijn. De kleuren koesteren we in ieder geval.

  De kleur wit van de sneeuw die al de hele zondag valt, niet blijft liggen, maar wel voor ongemak (gladheid) zorgt. Daardoor wordt het hardlopen bemoeilijkt. Voor Grenslaupers eigenlijk geen probleem. Zij lopen altijd, overal (en soms nergens), bij weer en wind (maar dan langzamer en korter qua afstand) en met een kleurtje op de wangen.

  De kleuren geel-zwart dragen ze bij die loopjes. De verenigingskleuren. Van veraf te zien, onderscheidend, contrastrijk en al jaren een kleurenbegrip!

  Wil jij lid worden van het kleurrijke Grenslaupersvolkje?

  Dat kan! Je kunt bij dit befaamde volkje aan je conditie werken. Kleur aan je sportleven geven. 30 jaar oud is het volkje in dit jaar. We weten nog niet of we daar wel een feestje van gaan maken! We willen als hardloopvolk echter groter worden, groeien.

  Wil je dus toetreden tot deze exclusieve speciale groep? Wil je beginnen met hardlopen, trainen voor een specifiek doel, je grenzen in 2024 verleggen, aan hardloopwedstrijden, trails, of andere hardloopevenementen deelnemen?

  Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle andere weersomstandigheden  trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Wil je je netwerk uitbreiden, gezellig met andere praten (niet óp de telefoon zitten!)? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl