• Record…én we waren er in Weert weer bij.

  • Record…én we waren er in Weert weer bij.

    Na de hectische week met de 32e Halve Marathon en de nasleep daarvan, konden we onze pijlen weer op wat anders richten. Toen we dat aan het doen waren bleek, dat er deze week een record gevestigd is. Een record op de website. Het artikel van vorige week is namelijk niet in de ‘normale’ range van ongeveer 60-70 keer gelezen, maar 209 keer. Ongekend, maar verklaarbaar. Het ging over de Halve Marathon. Iedereen dacht, dat hij of zij er in genoemd werd, maar niets was minder waar.

    In Weert waren ook weer een klein aantal Grenslaupers bij de IJzeren Man Loop te vinden. Marc Munnecom (1.11.41) en Marcel van Aggel (1.22.13) legden de grootste afstand af, 15,5 km. Maria Stienen ging voor de 4 km in 43.09. Leny Gillessen (bijna Grenslaupster) ook 4 km in 47.00.

    Het was fris, koud, beetje wind en een lage gevoelstemperatuur. Lekker om te lopen, maar niet om stil te staan. Daarom is de redacteur ook maar snel weer huiswaarts gegaan.

    Wil je ook bij lage temperatuur, zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Meehelpen bij de Halve van Ell in 2023? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl