• Populair!?

 • Populair!?

  De Grenslaupers zijn in een grote regio bekend, beroemd en ook geliefd (dat laatste denken we zelf). Dat is voor een vereniging van deze omvang leuk om te weten. We zijn niet zo groot, houden ons alleen maar met hardlopen bezig, organiseren de Grenslaup Vosseven 10 keer per jaar als trimloop, sluiten het jaar af met de Silvester Gastloop en hebben als hoogtepunt qua organiseren de Halve van Ell.

  We hebben ook een grote groep vrijwilligers die de vereniging steunen en waarop we kunnen bouwen. Dat zijn niet alleen leden, maar ook Vrienden van de Grenslaupers, familieleden van de leden en Vrienden.

  We trainen 2 keer per week met een (grote) groep in de bossen of op een wegparcours onder leiding van een leuke (assistent-)trainers groep. Nemen aan trimlopen en wedstrijden deel in binnen- en buitenland. Zorgen er voor, dat we de hardloopschoenen altijd en overal bij ons hebben, zodat overal getraind kan worden.

  Daarnaast is er zo goed als wekelijks een nieuwsitem, dat op de website geplaatst wordt en via de social media gedeeld. Dat item bevat allerlei informatie van en over de vereniging en haar leden en wordt steeds meer gelezen. Waar het eerst een keer of 20 was, gaan de leesmomenten nu steevast wekelijks boven de 100. Ook oudere artikelen worden blijkbaar nog gelezen. Ook die scoren nog steeds.

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, in het buitenland aan wedstrijden deel te gaan nemen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl