• Plek 3 en toch 2e én trainingen

 • Plek 3 en toch 2e én trainingen

  De redactie ging ervan uit, dat er dit weekend weinig gelopen zou worden, omdat de vakanties vrijwel allemaal begonnen zijn, het aantal hardloopevenementen niet erg groot in aantal is én omdat een groot aantal Grenslaupers in een beetje ruststand staan. Het tegendeel werd waar.

  Henk van Bree ging een fiks stukje fietsen. Als assistent-trainer moet je ook de alternatieve trainingsvormen onder de knie krijgen. Kristel Evers en Hans Nievergeld gingen er met zin 2en op uit in de voorbereiding op de najaars-marathons. Marcel van Aggel en Henk Janssen verbleven elders, maar niet bij Pieter Omtzigt!

  En toen kwam ineens Roel Roumen met een goed nieuwtje. Hij was bij de Sezoens-trail in Bocholt op de 5 km afstand 3e geworden in zijn leeftijdscategorie. Echter de winnaar bleek ouder dan 35 en dus buiten die categorie te vallen, waardoor Roel ineens een podiumplek naar boven opschoof, 2e dus! Een felicitatie waard.

  Ondertussen wordt er driftig gewerkt aan de voorbereidingen voor de 33e Halve van Ell.

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, in het buitenland aan wedstrijden deel te gaan nemen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl