• Pasen en verder niets....

 • Pasen en verder niets ….

  Na een Virtuele loop afgelopen week, waaraan enkele Grenslaupers deel hebben genomen, stond er voor de ‘zondag na de grootste vergeetcampagne in Nederland’ eveneens geen wedstrijd gepland, maar wel een gebeurtenis, waaraan je kon deelnemen als je dat wilde. Erik Houben was de enige Grenslaupers-bekende die zich had aangemeld voor de deelname. 2 Ronden van 5 km in een soort van wedstrijdtempo.

  Bijzonder was de deelname van Elize vd Akker en Marleen van Lierop aan een goede doelen loop, de Vogeltjes Kijk Run in de bossen rond Craenendonck. De doelen die ze daarmee steunden waren de Stichting Antidepressiva en de Vogelbescherming. Bijna 10 km hadden ze op hun hardloopteller staan.

  De trainingen zijn afgelopen donderdag weer opgepakt in groepjes van 4. Genoeg afstand en geen verdere instructies e.d. Wel aantal parcoursen waaruit gekozen kan worden. Zo kan gevarieerd worden in afstand, tempo en type training. De dinsdagtrainingen zullen op gelijke wijze gaan gebeuren.

  Verder met Pasen niets bijzonders, Paaseitjes rapen, Paasbrunch, Paaswandeling, Paasloopje, Paashaas, Ronde van Vlaanderen.

   

  Ook de Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl