• Pasen en hardlopen.

 • Pasen en hardlopen.

  Komt wel eens voor in de historie van de vereniging, dat de trimloop op de 3e zondag van de maand, de Grenslaup Vosseven, gelijk valt met Pasen. Zo ook in 2022. De groep aan de start vermaakte zich opperbest. Paasontbijt genoten en dan stukje hardlopen. Hoe kan het beter? Onder de deelnemers Maria Stienen, Martin Strijbos, Leny Gillessen, Toos Rademaekers, Wout Scheper, Marcel van Aggel, Vera van Melick, Marc Munnecom. Parcoursen lagen er goed bij. Geen waterplassen, maar wel al enig stof door de droogte.

  Michel Hoeken had de dag ervoor, 16 april, in Sittard aan de Swentibold tocht deelgenomen. De halve afstand, 40 km, van de Kennedymars in Sittard. Hij had flink doorgewandeld. Eindtijd gaf hij echter niet.

  Van de week eerder, lag nog de uitslag van Helmi en Hans Truijen. Zij hadden toen – net als Wijnand Willems – in Helmond gelopen. De 10 km afstand legden ze met goed gevolg en mooie eindtijden af.

  23 april staat het eindexamen voor hardlooptrainer op het programma van Theo Halfers. We zijn erbij en staan klaar om hem te feliciteren.

  Bij de Grenslaupers mag je gratis 6 weken meetrainen om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen.

  Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl