U bent hier: Home

Home

Drie keer feest
   (21-05-2018)

Zondag 20 mei 2018, Grenslaup Vosseven 39. Stralend weer, gemotiveerde deelnemers én... 3 keer feestje.

Maria Stienen en Truus Stultiëns hadden op 26 april jongstleden een Koninklijke Onderscheiding ontvangen voor alle vrijwilligerswerk dat ze binnen Weert verrichten. De Grenslaupers is maar een klein onderdeel van hun gratis werk. Als verenging werd bij deze huldiging nogmaals stilgestaan door middel van een korte toespraak, een bloemetje en een cadeaubon. Dubbel feestje dus.

Het 3e feestje werd gevierd door de deelnemers aan Start to Run Voorjaar 2018. Een groep van 12 Start to Runners sloot hun trainingen af met de slotloop, ruim 3 km hardlopen. Iets wat ze 7 weken geleden nog niet konden. Begeleid door Gerard van Kessel, Erik Houben, Danny Nies en Daniëlle van Holst hebben ze de eerste hardloopschreden gezet en met groot succes.  Alle 12 kwamen ze fris en fruitig binnen na de toch wel pittige run (warm, benauwd, veel muggen). Ieder van hen gaat nu bepalen hoe hij of zij verder wil gaan met hardlopen. In ieder geval gefeliciteerd allemaal.

(Terug naar boven)


Koninklijke Onderscheidingen
   (26-04-2018)

26 april 2018.

Zijne Majesteit de Koning der Nederlanden heeft het behaagt om Maria Stienen, Grenslaupster en vrijwilliger binnen de vereniging vanaf bijna het eerste uur, koninklijk te onderscheiden met de versierselen behorende bij Lid in de orde van Oranje Nassau. Uit handen van de burgemeester van Weert, Jos Heijmans, die als vertegenwoordiger van de koning optrad, kreeg ze de medaille en het lintje uitgereikt. 

Maria, van harte gefeliciteerd van alle Grenslaupers. Je hebt het verdiend.

     

26 april 2018.

Zijne Majesteit de Koning der Nederlanden heeft het behaagt om Truus Stultiëns, Vriendin van de Grenslaupers en vrijwilliger binnen de vereniging, koninklijk te onderscheiden met de versierselen behorende bij Lid in de orde van Oranje Nassau. Uit handen van de burgemeester van Weert, Jos Heijmans, die als vertegenwoordiger van de koning optrad, kreeg ze de medaille en het lintje uitgereikt. 

Truus, van harte gefeliciteerd van alle Grenslaupers. Je hebt het verdiend.

     

Een gedenkwaardige dag voor de vereniging. 

(Terug naar boven)

 

Eerstvolgende evenementen

BegindatumNaamLocatieAanvangDeelname
17-07-2018Gastloop De HoutsbergDagcamping De Houtsberg, Banendijk, Leveroy19:30
(4)
22-07-2018LeudalbosloopHeythuysen10:00 
22-07-2018Trimloop GVACVeldhoven atletiekbaan10:30 

 


Ogenblik a.u.b. ...