U bent hier: Home

Home

Stichting Vrienden Surinaamse Atletiek
   (04-04-2018)

De Stichting Vrienden van de Surinaamse Atletiek zamelt (oude) hardloopschoenen in om te te (her)gebruiken. Informatie over deze actie kun je vinden via de link naar hun website.

Mocht je dus af willen van je hardloopschoenen (nieuw, gebruikt of bijna versleten) dan kun je contact met deze stichting opnemen.

(Terug naar boven)


S2Run Voorjaar 2018
   (19-03-2018)

Als het jack op de foto bij dit artikel in de buurt van jou gaat lopen, dan ben je bij de trainer van Start to Run Weert in de buurt om te beginnen met hardlopen, je eerste stappen daarbij te zetten. Als je de stok achter de deur niet meer ziet, dan ben je begonnen!

Kom dus van de bank af, ga van het voorjaar genieten, zet een stap in de richting van een betere conditie, zorg voor een fitter lichaam, val af, maak contact met andere beginners en gevorderden, ga trainen in een groep!

Dat alles kan door je aan te melden voor Start to Run Weert via: https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/lopersgroep-de-grenslaupers.

Op 7 april aanstaande om 09:30 u. start een nieuwe 7-weekse cursus hardlopen vanaf het Natuur- en Milieucentrum aan de Geurtsvenweg 4 in Weert (parkeerplaats nabij zwembad).

Zet je vanaf die dag de eerste hardloopstappen, begin je op die dag aan een nieuw sportiever leven! In de genoemde periode train je van 0 naar 25 minuten hardlopen (of 3 km).

Wil je niet alleen inschrijven? Wil je graag een maatje erbij? Schrijf dan via de website in met de vriendendeal. Krijg je beide een korting van € 7,50 op de reguliere inschrijfprijs van € 49,50 per persoon.

Samen beginnen met hardlopen, daarna samen doorgaan met hardlopen. LG De Grenslaupers staan daar voor. Je hoeft het niet alleen te doen, maag kunt de gehele periode meetrainen op de dinsdag- en/of donderdagavond om de “huiswerktrainingen” te doen samen met de andere beginners en binnen de trainingsgroepen van LG De Grenslaupers. Samen is beter dan alleen!

De begeleiding van en door de trainers bevat o.a. adviezen over kleding, schoeisel, blessures (vooral het voorkomen daarvan), trainingsopbouw, “huiswerk”, voeding. Daarnaast is er elke training de nodige humor, een goed persoonlijk sociaal contact, gezelligheid.

Het samen trainen motiveert, is gezelliger en je houdt het langer vol dan alleen of zonder begeleiding trainen.

Coördinatie Yakult Start to Run / LG De Grenslaupers:

Jos Smeets jwasmeets@gmail.com (06-21573196), jwasmeets@gmail.com

              

(Terug naar boven)


Grenslaup Vosseven 35
   (20-01-2018)

Door de storm van afgelopen donderdag was er even bezorgdheid of de Grenslaup Vosseven aflevering 35 wel door zou kunnen gaan. Controle van het parcours heeft opgeleverd, dat er op slechts 1 plek een obstakel over de weg ligt. Dat wordt vandaag nog opgeruimd. Het parcours ligt er verder relatief goed bij gelet op wat er afgelopen donderdag is gebeurd.

De Grenslaup Vosseven 35 gaat morgen, zondag 21 januari 2018, gewoon door!

(Terug naar boven)

 

Eerstvolgende evenementen

BegindatumNaamLocatieAanvang
22-04-2018LeudalbosloopHeythuysen10:00
22-04-2018Trimloop GVACVeldhoven atletiekbaan10:30
29-04-2018JasperloopKeelven-routes Someren/Heeze10:30
29-04-2018Trimloop GVACVeldhoven atletiekbaan10:30

 


Ogenblik a.u.b. ...