• Wie zijn we en wat doen we?

  LG De Grenslaupers is een hardloopgroep met leden uit Weert, Nederweert, Budel, Ospel, Stramproy, Molenbeersel, Ittervoort, Ell, Heythuysen en Roggel. Het ledenaantal is momenteel ongever 50. De leeftijdsopbouw begint bij ongeveer 16 jaar en loopt tot 80 jaar. De doelgroep is echter elke mannelijke en vrouwelijke recreatieve hardloper in de leeftijdsgroep tussen 15 en 100 jaar. Sociaal contact en gezelligheid zijn erg belangrijk en staan hoog in het vaandel. Prestaties leveren in de sport mag, maar is geen must. Het plezier beleven aan hardlopen is veel belangrijker.

  De vereniging bestaat sinds 1994 en is sinds 1997 een bij de Atletiekunie aangesloten officiële atletiekvereniging.

  We trainen iedere dinsdag en donderdag gemeenschappelijk van 19:30 tot 21:00 uur. Iedere dinsdag starten we vanaf de parkeerplaats van sporthal “De Grenslibel” in Stramproy. Op donderdag geven we in de zomermaanden (april t/m september) een fartlek-training in het natuurgebied de IJzeren Man. Vertrek is vanaf het parkeerterrein van Zwembad de Ijzeren Man. Omdat we niet over een eigen accommodatie beschikken, maken we in de wintermaanden (oktober t/m maart) op donderdagen gebruik van de atletiekbaan in Weert.

  We hebben als hardloopvereniging de laagste contributie in de regio.

 • Wat kunnen wij je als loper bieden?

   

  Je mag 6 weken 2 keer per week meetrainen om kennis te maken met onze lopersgroep. Daarna kun je beslissen of je lid wilt worden of niet. De lopersgroep krijgt goede begeleiding door onze trainers en kunnen je voorzien van goede adviezen of trainingsschema's.
  De Grenslaupers is een gezellige trainingsgroep, waarin  voor iedereen – van beginner tot gevorderde loper of loopster – plaats is.
  We ontmoeten elkaar buiten de training bij trimlopen en wedstrijden in de omgeving om de conditie te testen.
  Van tijd tot tijd worden uitstapjes naar wedstrijden in binnen- en buitenland georganiseerd.

   

  Is je interesse gewekt? Zien hoe er getraind wordt? Meld je dan even bij:

  Toos Rademakers 06-53983674, secretariaat@degrenslaupers.nl.

  Heb je al een start gemaakt met hardlopen (al 3-5 km kunnen hardlopen)? Dan kun je altijd instappen. We hebben echter diverse tempogroep, zodat er altijd ook een groep is waar jij in terecht kunt..

  Je hoeft je maar aan te melden en krijgt de benodigde informatie om tot "De Grenslaupers" toe te treden.