• Oud-Grenslaupers, Grenslaupers en anderen

 • Oud-Grenslaupers, Grenslaupers en anderen

  Zondag 30 april. Een zeer geslaagde gastloop, de eerste van het seizoen. Diverse oud-Grenslaupers waren erbij. Mooi, dat ook na het verlaten van de vereniging een binding blijft.

  Oud-Grenslaupers waren ook te vinden bij de Hema IJzeren Man loop in Weert op 7 mei. Een enkeling zelfs nog in het shirt van de Grenslaupers, Hans van Dooren. Altijd fijn, als je oud-leden treft, die de vereniging nog steeds een warm hart toedragen.

  Grenslaupers namen op de verschillende afstanden deel aan de bosloop in Weert. Marcel van Aggel vormde met 3 anderen het selecte gezelschap, dat de langste afstand aflegde (15,5 km). Koen Custers zagen we ook in één keer voorbijflitsen. Hij loopt niet zoveel wedstrijden, maar als hij deelneemt, hoort hij bij de snellere groep. Verder waren Maria Stienen, Helmi Truijen, Hans Truijen, Wout Scheper, Toos Rademaekers en Johan Hartjes van de partij. Johan nam het op tegen zijn dochter. In de voorbeschouwing van de loop, gaf hij aan te hopen, dat hij haar bij kon houden. 250 meter voor hun finish was dat nog zo. Eind hebben we niet gezien. Zou hij ….????

  Dan zagen we vandaag ook een groepje, dat al langer bij de Grenslauper in beeld is, de Eindhoven-Hechtel-groep. Bekijk wie het zijn via deze fotolink, waar ook de andere foto’s van vandaag zichtbaar zijn. https://photos.app.goo.gl/RYWFJQibYwcFHPU49  

  Over 2 weken komt er een heuglijke dag aan. De Go2Runners nemen dan aan de Grenslaup Vosseven deel en bewijzen dan, dat het is gelukt om van 0 naar ruim 3 km hardlopen te trainen in 8 weken.

  Wil je ook voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl