• Opnieuw chELLenge en ook een trail en bosloop

  • Opnieuw chELLenge en ook een trail en bosloop

    De omstandigheden waren extra ordinair (Frans voor buitengewoon) bij de Alpha Trail in Schinnen. Henk Janssen en Hans Nievergeld konden dat beamen, Joop Brouwers minder. Hij startte niet in verband met koorts. Hans liep de 12 km en Henk het dubbele, 24! Zij hebben genoten in het kwadraat!

    Michel Hoeken is degene die aan de Belgische kant van de Grenslaupers deelneemt aan het gemeentelijk Bosloopciterium. Een serie trimlopen die gestimuleerd en gesponsord worden door een aantal Belgische grensgemeenten. Deze zondag Kaulille. Hij ging voor 9½ km bos-, zand-, modder- en fietspaden. Zette daarbij 54:15 min op de klok. Mooi, zeer mooi.

    Dan komen we even bij de chELLenge, een woordspeling van het Engelse woord voor uitdsging en de plaatsnaam Ell. Nog 2 weken te gaan en je kunt de uitdaging aangaan, deelnemen aan de Halve van Ell op 27 november 2022! Durf jij het aan om 8, 13 of 21 km hard te lopen vanuit Ell door Haler, Hunsel, Neeritter, Ittervoort, beetje Grathem en dan terug naar Ell? Ga dan gauw naar https://inschrijven.nl/form/2022112716360-nl of kijk voor info op www.degrenslaupers.nl.

    Wil je ook bij zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Ook je conditie opbouwen? Ook je hardloopambities uitbreiden? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl