• Niemand had het gezien! Wat lopen en paar getallen!

 • Niemand had het gezien! Wat lopen en paar getallen!

  Inderdaad, niemand had het gezien. Wat? De getallenfout in het vorige artikel. Nee, er wordt geen sluier opgelicht, zoek zelf maar! Als je fout gevonden hebt, stuur dan een mailtje naar info@degrenslaupers.nl Heb je het goed? Dan komt je naam volgende week in het artikel onder het kopje de goede foutzoekers.

  De Tour d’Oospel kende afgelopen zaterdag enkele Grenslaupers onder de deelnemers. Kristel Evers, Hans Nievergeld, Thijs van Pol en Roel Roumen. Voor elk 10 km bij de warmte. Samen toch goed voor alweer 40 km. (Toch weer even een getal in een artikel!).

  Op de 20e stond ook een trainingsloop gepland voor degenen die in de voorbereiding op de marathons zitten. Hans Nievergeld, Kristel Evers en Marcel van Aggel maakten toch weer even een rondje van 18 km.

  Komen we nog even bij aanstaande vrijdag. Dan is de Kermishappening in Molenbeersel. Staat ook een 5 en 10 km gepland. Wie interesse heeft kan er naartoe. Kijk ook op www.kermishappeningmolenbeersel.be om meer te lezen en in te schrijven.

  Wil je ook vlak voor het einde van de komkommertijd voorbereidingen treffen om je grenzen te verleggen, in het buitenland aan wedstrijden deel te gaan nemen, trails te lopen? Je voorbereiden op lichte en zware hardloopevenementen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis, wind tégen en wind méé  en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Wil je gewoon leuk (leren) hardlopen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl