• Mooie dingen een hele week lang.

 • Mooie dingen een hele week lang.

  Grenslaupers zijn een sociaal volkje. Ook een bijzonder volkje. In de voorbije week bleek dat maar weer. De trainingen worden redelijk tot goed bezocht. Dan is er veel onderling contact en gezelligheid. Maar er was meer. Marcel van Aggel vierde een feestje. Hij en Truus zijn 12½ jaar getrouwd. Sommige Grenslaupers waren er 12½ jaar geleden bij toen hij het ja-woord gaf en een enorm feest gaf op Boshoven. We wensen hun beiden in ieder geval nog heel veel gelukkige jaren toe.

  Sportief waren er ook mooie zaken. Naast de trainingen ook de Villa Pardoes Run in Hilvarenbeek. 3 Grenslaupers erbij, Helmi Truijen, Hans Truijen en Henk van Bree. Voor het goede doel werd hard gelopen en veel gedoneerd.

  Mooi was ook de Grenslaup Vosseven editie 68. Naast de 3 waardebonnen van Boshuis ‘Nieuw Vosseven’ werden ook 2 thermo-kannen verloot. Bij stralend weer en in koude lucht werd er stevig doorgelopen. Het parcours lag er dankzij het winterse weer fantastisch bij.

  Mooi was ook de deelname van Michel Hoeken aan de 1e loop van het Teutenbosloopcriterium in Hamont-Achel Witteberg. 9 km de afstand en 57.35 de tijd. Heel goed.

  Nog mooier de 2 geboortes van de voorbije 2 weken. Liv, dochter van Ilse Stultiëns en Joep de zoon van Marloes Linders.

  Wil je ook bij het Grenslaupersvolkje komen? Wil je ook bij lage temperatuur, zon, licht, duisternis, weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl