• Mooi weer, hardlopen, samen beleven

 • Mooi weer, hardlopen, samen beleven….

  Mooi weer, hardlopen, samen beleven. Thema van deze week. Een weekend met alweer een uiterste. Enkele weken geleden sneeuw, koud, schaatsen, glad. Week daarna hoge temperatuur, lenteachtig en voorjaarsgevoel. Nu koud, ‘mistig, later zonnig, gevoel van tussen winter en lente. Toch veel mensen die er op uit gingen. Ook Grenslaupers.

  Kleine groep was hardlopend en wandelend te vinden in en om het Vosseven in Stramproy. Zij trakteerden zichzelf na afloop op een koffietje en biertje (alhoewel een beetje een vreemd ‘glas’). Vosseven lag er schitterend mooi bij.

  Hans Nievergeld bekeer hardlopend de wereld van de Kwegt in Nederweert-Eind. We weten niet of hij daar gezelschap bij had. Hij beleefde wel zijn sport hardlopen samen met het mooie weer en de mooie omgeving. Wat is er mooier dan dat?

  Samen krijgt een andere dimensie of uitleg als je met anderen samen gaat hardlopen. Thijs van Pol en Henk van Bree lopen al langere tijd samen hun rondjes in de prachtige omgeving van Stramproy en Tungelroy. De natuur en de fraaie bosrijke omgeving nodigen uit om daar actief te zijn. Vanmorgen kwamen ze ex-Grenslauper Erik Houben op hun ronde tegen. Erik liep een fantastisch mooie trail-route die hij van een website had afgehaald.  Ontmoeten, dan ook samen even op de foto op gepaste afstand, een snelle groet en verder op de rout(e).

  We zijn benieuwd of er na maart beperkingen voor het sporten in de buitenlucht opgeheven worden. San krijgt het begrip ‘samen’ weer meer inhoud, zeker voor de Grenslaupers.

   

  Ook de Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via secretariaat@degrenslaupers.nl