• Max(?), Weert, Terhillstrail, trainen

 • Max(?), Weert, Terhillstrail, trainen

  Wat een sportzondag. Het was stil op straat, de hele middag, maar toen! Max did it! Zal er ooit een Grenslauper een wereldtitel halen?  

  Terug naar 5 December, pakjesavond, Sinterklaas bijna jarig. Ook nog even stukje hardlopen. In Weert. Sint erbij om de hardlopers te laten starten. Gezellig even paar rondjes door het IJzeren Man gebied bij de IJzeren Man Loop. Grenslaupers zijn hier altijd te vinden. Deze keer Maria Stienen, Thijs van Pol, Henk van Bree, Michel Hoeken en Marcel van Aggel. Maria koos voor de kortste afstand en Marcel voor de één na langste. Er werd stevig doorgelopen ondanks het deels pittige parcours met brede en smalle paden, heuveltjes en plaatselijk modderpoelen.  

  Trails mogen ook weer georganiseerd worden aan beide kanten van de grens. In Maasmechelen (B) liggen steenbergen van de voormalige mijnen, de Terhills. Daar werd de Terhills-trail gehouden op zaterdag 11 december. 3 Uitstekend getrainde Grenslaupers aan de start en uiteraard ook samen door de finish, Henk Janssen, Hans Nievergeld en Wijnand Willems. 20 km met 427 hoogtemeters in 2.01.14. Mooi resultaat op dit selectieve, heuvelachtige modderige parcours en een goede besteding van de dag en het weekend.

  6 weken mag je gratis meetrainen bij De Grenslaupers om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op te doen.

  Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl