• Lopen, lopen, lopen...

 • Lopen, lopen lopen…

  De trainingen kunnen weer bijna als vanouds uitgevoerd worden. Afstand houden is nog wel even een puntje. Naarmate de dagen en weken vorderen kan en mag er steeds meer. Mogelijk mag vanaf medio of eind juni weer iets georganiseerd worden, trimloop of wedstrijd. Dat zou helemaal gaaf zijn. We gaan er in ieder geval van uit, dat in september de Grenslaup Vosseven weer op de kalender staat en vooral dat hij dan ook gehouden mag worden. De commissie van de halve marathon heeft inmiddels ook alweer contact gehad. Ook daar komt al wat rook uit het Halve-van-Ell-schoorsteenkanaal.

  Ondertussen trainen we er 2 keer per week op los in Stramproy en Weert. Dat alles onder leiding van het trainersteam van de Grenslaupers, dat op donderdag wordt bijgestaan door een trainersgroep van AV Weert.

  Maria Stienen was actief op de zondagmorgen en had de handen vol aan de honden die ze aan het uitlaten was. Er moet nog iemand bij zijn geweest die de foto gemaakt heeft. Wie dat was is niet bekend.

   

  Wil jij ook de Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl