• Leuk weekend met bijscholing, 100e deelname en Leudalbosloop

  • Leuk weekend met bijscholing, 100e deelname en Leudalbosloop

    Na veel ge-heen-en-weer met datums kwam het op 25 september dan toch tot een bijscholing Blessurepreventie voor geïnteresseerden. Dit door de Atletiekunie aangeboden, door de Grenslaupers geïnitieerd op de locatie van AV Weert. Een zeer informatieve, inspiratieve, praktijkgerichte cursusdag.

    In het Leudal – meer specifiek Heythuysen - ging men op de zondagmorgen los. Atletiek Leudal organiseerde voor de eerste keer in ruim 1½ jaar weer de bekende Leudalbosloop in de bossen nabij De Busjop. Grenslaupers zijn hier meestal wel te vinden. Deze keer Toos Rademaekers, Wout Scheper, Maria Stienen, Marcel van Aggel, Henny Offermanns en Wilma van Muijen aan de start, ieder op zijn/haar afstand naar voorkeur. Henny Offermanns was de jubilaris deze keer in Heythuysen. Het aantal deelnames wordt namelijk door de organisatie geregistreerd en Henny was er voor de 100e keer bij. Een plaquette mocht hij als herinnering aan dit feit in ontvangst nemen.

    Wil je ook begeleid worden bij het hardlopen? Wil je beter, sneller, gedrevener, (nog) gemotiveerder worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom dan gewoon gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl