• Lekker weer, ontmoetingen, hardlopen en wandelen

  • Met het weer is de laatste tijd niks mis. Beetje fris, beetje wind, redelijk wat zon, weinig tot geen neerslag. Goed om in beweging te komen dus. Hardlopen, wandelen, fietsen, paardrijden. Dat bleek zondag de 25e wel. Een kleine groep Grenslaupers was aan de wandel in het buitengebied van Stramproy. Dan heb je tijd voor een praatje en ook tijd om om je heen te kijken voor een plaatje. De natuur is daar prachtig en laat zich op dit moment in een ontwapenende manier zien in deze lenteperiode. Zo zat er een ganzenpaar te bekvechten op een ooievaarsnest! Je moet maar op het idee komen.

    Diverse Grenslaupers kozen voor een hardloopsessie en zochten hun eigen rondje op in de bossen en het open landschap rond het Vosseven. Zo ontstonden er ook ontmoetingen. Ontmoetingen tussen de wandelaars en de hardlopers! Af en toe ook – als de hardlopers tijd over hadden – leuke gesprekken! En dan… ineens een rijtuig. Sjanet Mertens met 2 koetsiers! Zo krijgen wandelen en hardlopen er ineens een dimensie bij paardensport! Ook paarden lopen, draven of galopperen. Mooier dan vele hardlopers. Sierlijker vaak.

    Bij al deze ontmoetingen de hoop, dat er in één van de komende weken meer op sportgebied mogelijk is. Met name waar het het sporten in de openlucht betreft. Grenslaupers snakken naar meer contact, meer beweging meer in de groep vertoeven. Hierbij wel in gedachten houdend, dat de huidige situatie m.b.t. besmettingen niet mag verslechteren.

    Ook de Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl