• Laten we hopen, dat het goed gaat…..

  • Laten we hopen, dat er in de buitenlucht meer wordt toegestaan vanaf 28 april. Dat kan betekenen, dat ook hardlopen weer in grotere groepen zou kunnen gebeuren. Zeker, als de vaccinaties versneld gaan gebeuren. Voor nu moeten we het in ieder geval nog doen met 2 trainingen per week in groepen van 4 op voldoende afstand van elkaar.

    In ieder geval wordt er door de individuele leden flink op los getraind, de Strava- en andere apps bekijkend. In veel gevallen geen enorm lange afstanden, maar toch! Bewegen is en blijft belangrijk en dat gebeurt.

    John en Nicole van de Burgt trainden 15 km in en rond de bossen bij Peerkensbos. Ze trakteerden zichzelf daarbij op een heel lekkere welverdiende koffie met slagroom.

    De andere Grenslaupers hadden zich blijkbaar verscholen. Formule I, wielrennen kijken, wandelen, vakantie in eigen land? Wie zal het zeggen?

    Ook de Grenslaupers beleven? Samen trainen, samen lopen, samen sporten, de gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom gewoon (als het weer mag en kan) gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl