• Kermis Molenbeersel, vakantietraining.

  • Kermis Molenbeersel, vakantietraining

    Hadden we vorige week Adje in ons midden, deze week is het een zwáárgewicht of beter een zwáár gewicht. Grenslaupers zoeken altijd grenzen op. Ook tijdens vakantie en zeker tijdens trainingen die op vakantie gedaan worden. Je heet Rosalie, Grenslaupster, je bent op vakantie, je ligt op een strand, je denkt aan alle fijne trainingen en oefeningen van de Grenslaupers, je denkt aan planking, vindt het tijd om je romp weer eens te laten voelen wat trainen is, roept een sportschoolhouder erbij die snel even een extra gewicht gaat halen en voilà, je gaat over je grenzen!

    De grens over gingen ook Koen Custers en Roel Roumen. Helemaal naar Molenbeersel, de Belgische buurgemeente van Stramproy! Daar is het kermis in het laatste weekend van augustus. Die wordt goed gevierd met allerlei attracties, goed eten en drinken, maar ook met een hardloopevenement, De Biërseler Kermis Happening. Koen kwam tot de respectabele tijd van 45:20 op de 10 km, Roel moest hem voor laten gaan, maar eindigde eveneens onder de 50 minuten. Voor Roel was het 537 dagen geleden, dat hij aan een wedstrijd had deelgenomen. Afstand bleek wat korter te zijn dan 10 km, daarom liep Roel nog even door tot de exacte 10000 meter bereikt waren.

    De startersgroep gaat aanstaande donderdag proberen de 25 minuten of 3 km vol te maken en zo het Start to Run programma afsluiten om weer aan de reguliere trainingen deel te kunnen nemen. Veel succes dames en heer.

    Wil je ook begeleid worden bij het hardlopen? Wil je beter, sneller, gedrevener, (nog) gemotiveerder worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus. Kom dan gewoon gratis 6 weken bij ons hardlopen en meetrainen! Maak het trainen in een groep gelijkgestemden mee. Ervaar de gezelligheid, de trainingsdoelen, de opbouw, het sociale aspect, kortom het lopen samen met anderen! Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl