• Hondenweer

 • Hondenweer.

  Hardlopen kan een harde sport zijn, vooral als het lichaam niet mee wil werken, maar ook als het weer niet meewerkt. Over het eerste zullen we het niet hebben, over het laatste wel. Wat was het in de nacht van zaterdag op zondag en een groot deel van de zondag slecht weer, hondenweer. Veel wind, regen, buien, windvlagen. Uiteindelijk geclassificeerd als storm. De 3e in 1 week! Of het klimaat ook verandert!

  Ondanks dat alles toch de Volksloop in Weert. 4 Grenslaupers aan de start, Maria Stienen 4 km in 42.39, Thijs van Pol en Michel Hoeken 12 km (1.01.42 en 1.12.26) en Marcel van Aggel 15,5 km in 1.23.17. Veel modder, veel geploeter, veel gladde stukken en vooral veel regen!

  Henk Janssen, Hans Nievergeld en Wijnand Willems trainden vandaag over een lange afstand als voorbereiding op de marathon van Rotterdam. Die gaat hopelijk in april weer op de normale datum door. Ook voor hen veel nattigheid in de omgeving van Boshoven.

  Henny Offermans en Wilma van Muijen trotseerden het weer tijdens een trainingsloop rond Stramproy. ‘Slechts’ 8 km, maarrr ook kletsnat!

  Wil je ook onder alle weersomstandigheden leren hardlopen? 6 weken mag je gratis meetrainen bij De Grenslaupers om te proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op te doen.

  Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl