• Het eerste van 2023.

 • Het eerste van 2023.  

  Na het laatste van 2022 het eerste van 2023. We beginnen echter bij het laatste. 2022 werd afgesloten met een gezellige Silvester Gastloop bij en vanaf Boshuis ‘Nieuw Vosseven’ in Stramproy. Na een wandeling of stukje hardlopen werd onder het genot van een hapje en een drankje het hardloopjaar 2022 afgesloten.

  Een aantal Grenslaupers was in Weert bij de Oliebollenloop te vinden. De laatste wedstrijd van 2022. Ook daar een gezellige en vooral ook sportieve jaarafsluiter. Erik Houben (een van onze trainers) werd op die laatste dag 1e op de 10 km in zijn categorie.

  In Weert werd ook getekend voor de eerste hardloopuitdaging van 2023, de Hema IJzeren Man Loop. Alleen Maria Stienen en Lenie Gillessen aan de start. Beide op de 4 km.

  We moesten helaas afscheid nemen van een aantal leden die onze club hebben verlaten, maar mogen ook enkele nieuwe mensen verwelkomen.

  Wil je ook van de 1e t/m de laatste dag van het jaar feestrijke Grenslaupers-volkje horen? Wil je ook van de 1e tot de laatste dag bij regen, lage temperatuur, zon, licht, duisternis en alle ander weer en wind trainen? Wil je ook mooie dingen beleven? Ook je conditie opbouwen? Je mag 6 weken gratis meetrainen met De Grenslaupers, dat is een altijd geldend aanbod. Proeven aan het in een groep trainen, begeleiding krijgen, gezellige sportsfeer ervaren en veel sociale contacten op doen? Meld je via https://www.degrenslaupers.nl/lid-worden of secretariaat@degrenslaupers.nl